Terug naar overzicht
Nieuws

Inspiratiedag 14 oktober 2024

Op 14 oktober 2024 is het zover!🙌🏼 We nodigen je graag uit voor onze StimulanZ Inspiratiedag over “Simulatieleren in het zorgonderwijs”.

StimulanZ | 12/06/2024

Inspiratie

 

Ben je op zoek naar inspiratie, goede praktijken en beleidsaanbevelingen mbt simulatieleren in zorgonderwijs ?
Het StimulanZ-project organiseert jaarlijks een leerrijk event waarbij praktijk, onderzoek en beleid centraal staan. Tijdens deze inspiratiedag komen we samen om te informeren, te inspireren, uit te wisselen en te verbinden. We ronden de dag af met een inspiratiemarkt waar verschillende onderwijsinstellingen je laten kennismaken met ontwikkelde producten (bv. VR-scenario's).

Datum en locatie
Je komt alles te weten op maandag 14 oktober 2024 (13u-16u30) tijdens ons gratis event "Simulatieleren in zorgonderwijs" in Summa college (Willem de Rijkelaan 3, 5616 EA Eindhoven).

Programma

Tijd
13uOnthaal
13u30Verwelkoming door Summa College en wethouder stad Eindhoven
13u45StimulanZ door Liesbeth Van Humbeeck (Gouverneur Kinsbergencentrum)
13u55Interprofessioneel simulatie-onderwijs door de ogen van (toekomstige) zorgverleners: een nodenonderzoek door Filip Haegdorens (Universiteit Antwerpen) & Hanne Celens (Universiteit Antwerpen)
14u15AI en design in een kwetsbare setting. Simuleren en leren in en met de zorg door Rens Brankaert (Fontys en TU Eindhoven)
15uInrichting simulatie-omgevingen: do's en don'ts door Eveline Crevits (VIVES)
15u15Toepassen van XR in simulatie-onderwijs door Mathijs Driessen (Summa College) & Pieter van Gorkom (Fontys)
15u30Slotwoord & Inspiratiemarkt
16u30Einde

 

Jouw deelname aan de inspiratiedag is gratis. Deze dag wordt mogelijk gemaakt door de eigen inbreng van de partners en de financiële ondersteuning door EFRO (Interreg Vlaanderen-Nederland), Provincie Antwerpen, Provincie Noord-Brabant en Ministerie Economische Zaken en Klimaat (EKZ). We hanteren wel een no-show fee van 50 euro bij laattijdige annulering (na 4 oktober 2024).

Interesse? Scrhijf je dan hier in: https://forms.office.com/e/WjT...

Deel deze pagina

Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!