1e jaar samenwerking Energie(k) Onderwijs

De energietransitie kent geen grenzen. Als je echt goede onderwijsmodules wilt (her)ontwikkelen en kennis, kunde en ervaringen wilt verbinden dan moet je meer over de grenzen heen gaan samenwerken. In deze nieuwsbrief lees je er alles over.

Interreg | 30/04/2024

Energiekonderwijs getekendverslag lage resolutie

 

Meer en vakbekwaam (energie)technisch personeel op alle opleidingsniveaus is steeds meer een knelpunt geworden. Het type personeel dat nodig is, zal de komende jaren ook sterk veranderen. Er is behoefte aan verbreding van competenties en het aanleren van digitale competenties. Het is goed dat daar van alle kanten steeds meer aandacht voor komt en het project Energie(k) Onderwijs draagt daar een steentje aan bij.

Het afgelopen jaar heeft het projectteam hard gewerkt aan de opstart van Energie(k) Onderwijs. Alle hogescholen, middelbare scholen en praktijkpartners stellen zich in deze nieuwsbrief graag aan je voor. Samen kijken we terug op het 1e jaar samenwerking en blikken we vooruit op de toekomst. Waarom is dit project zo belangrijk? Wat zijn de grootste uitdagingen in het project en welke projectresultaten zijn er al geboekt? Je leest het allemaal in deze projectupdate.

Neem gerust eens contact met ons op via energiekonderwijs@avans.nl om te kijken hoe we onderlinge samenwerking nog verder kunnen versterken.

Veel leesplezier!

Deel deze pagina