Houten blokken in kleur

⚙ Mijn Project

Jouw hub voor alle FAQ's, downloads en tools tijdens de uitvoering van jouw Interreg-project.

Tools

E-loket Interreg VI

Beheer jouw projectwerking

E-loket Interreg V

Beheer jouw projectwerking

Project CMS

Beheer jouw projectwebsite

Brandportal

Hier vind je de tools en sjablonen om te communiceren over jouw project.

Huisstijl elementen

Download hier alle huisstijl elementen in één handige map.

Events

FAQ

Over het programma

Kom meer te weten over onze thema's, specifieke doelstellingen en andere inhoudelijke aspecten. 

Hier heb ik een vraag over

Start je project

Essentiële informatie over de voorbereiding van een succesvolle aanmelding. 

Hier heb ik een vraag over

Tijdens je project

Proficiat! Het Comité van Toezicht keurde jouw project goed. Hier vestigen we alvast de aandacht op onmisbare aspecten tijdens de uitvoering.

Hier heb ik een vraag over

Top 5 FAQ’s

Hoe declareer ik mijn kosten?

Je declareert je gemaakte kosten via het e-loket van Interreg Vlaanderen – Nederland. Navigeer naar jouw project en ga naar de tab Declaraties. Daar heb je een overzicht van jouw declaraties en kun je een nieuwe declaratie aanmaken (opslaan) en indienen (voor controle door de PV).

Raadpleeg de Frequently Asked Questions e-loket voor meer detailinformatie over hoe kosten declareren.

Ga naar pagina
Mijn PV zet de declaratie naar mij terug. Wat moet ik doen?

Jouw PV moet de door jou ingediende declaraties nakijken. Hij of zij doet kwaliteitscontrole en controleert de link met het kostenplan.

Ziet de PV issues of ontbreken er zaken? Dan kan de PV de declaratie naar jou ‘terugzetten’, zodat deze kan worden aangepast of aangevuld. De PV neemt in dat geval een motivatie op in de declaratie. Die kun je raadplegen via het Logboek.

Heb je je declaratie aangevuld en aangepast? Dan kun je deze opnieuw indienen bij de PV voor validatie.

Je kunt via de zoekfuncties zoeken naar alle declaraties die naar jou “teruggezet” zijn. Je krijgt ook een bericht via het e-loket voor de teruggezette declaraties.

Ga naar pagina
Wat is marktconformiteit van prijs?

Marktconformiteit van een aankoop betekent dat de gehanteerde prijzen en tarieven passend (= marktconform) zijn bij een gelijke of voldoende gelijke opdracht van vergelijkbare omvang. De prijs die je betaalt voor de werken, leveringen en diensten moet in lijn liggen met de gangbare marktprijzen. De regels rond marktconformiteit worden bepaald op programmaniveau (Programmareglement Interreg Vlaanderen – Nederland).

Ga naar pagina
Hoe toon ik markconformiteit aan?

De meest eenvoudige en aanbevolen manier is zorgen voor verschillende offertes (minimaal drie), zodat je de prijzen objectief kunt vergelijken. Vanzelfsprekend moet het gaan om offertes van relevante aanbieders en moet je dezelfde vraag uitzetten. Zorg daarbij voor een goed auditspoor om beoordeling van je dossier vlot te laten verlopen.

Soms is een dossier met minimaal drie offertes niet mogelijk. In deze gids Marktconformiteit lees je in detail hoe je een goed marktconformiteitsdossier opbouwt.

Ga naar pagina
Waarover gaat de vraag Verbonden Onderneming?

Het programma laat toe om personeelskosten van projectmedewerkers van verbonden ondernemingen te declareren. Je organisatie is verbonden met een andere onderneming als er sprake is van een overwegende invloed van de ene organisatie op de andere. Bijvoorbeeld een moeder- en dochtermaatschappij, waarbij de moeder meer dan 50% van de aandelen bezit.

Let op: je kan pas uren van een projectmedewerker van een verbonden onderneming declareren als Interreg de verbondenheid heeft aanvaard!

Is er sprak van een verbonden onderneming? Vul dan de verbonden organisatie in, inclusief adres en kvk of KBO nummer. Je vraagt hiervoor validatie aan: de knop verschijnt nadat je het projectmedewerkersdossier een eerste keer hebt opgeslagen.

Ga naar pagina

Downloads

Over het programma

In deze sectie vind je alle benodigde documenten en informatie over Interreg Vlaanderen-Nederland.

Bekijk de downloads

Start je project

Hier vind je alle relevante documenten en downloadbare formulieren om jouw projectaanvraag in te dienen.

Bekijk de downloads

Tijdens je project

Tijdens de uitvoering van je Interreg-project is het belangrijk om goed geïnformeerd te blijven. In deze sectie bieden we handige hulpmiddelen, sjablonen en rapporten die je kunt downloaden om je project soepel te laten verlopen.

Bekijk de downloads

Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!