Gezocht: Voedsel Vernieuwers

De wereld van morgen heeft vandaag voedsel vernieuwers nodig. Maakt jouw idee of bedrijf de voedselketen duurzamer, slimmer, efficiënter of gezonder en zoek je toegang tot de markt met een verdienmodel? Tijdens dit programma leer je om voor jezelf scherp te krijgen welke ideeën kansrijk zijn en hoe je deze vertaalt tot een concreet nieuw verdienmodel voor jouw bedrijf. Op woensdag 11 september 2024 start de volgende editie!

Smart Farming & Food Processing | 13/06/2024

1718115839016

Online Introductieworkshop

Op woensdag 3 juli om 10 uur is de online introductieworkshop van het Business Innovation Food Program. wil je meer weten over het programma en of het iets voor jouw bedrijf is? Tijdens de introductieworkshop iseen trainer, maar zijn ook begeleiders vanuit de ROM aanwezig die uitleg geven over het programma en er is natuurlijk alle ruimte voor het stellen van vragen.

Voor wie?

Het Business Innovation Program Food ondersteunt startups èn bestaande MKB-bedrijven, die met hun idee een krachtig bijdrage willen leveren aan de voedseltransitie. Binnen 10 modules krijg je antwoorden op belangrijke vragen die uiteindelijk jouw basis zullen vormen voor een gezonde businesscase. Al meer dan 50 bedrijven hebben reeds met succes deelgenomen aan het programma. Deelnemers zijn divers, denk hierbij aan land-en tuinbouw, de voedselverwerkende industrie, data- en technologiebedrijven en (logistieke) dienstverleners en vele anderen.

Wat ontvang je tijdens het programma?

  • Een stapsgewijze methode, waarin wij je trainen om op het juiste moment en de juiste manier aan de slag te gaan met je visie, klant, product, impact, verdienmodel, je team en samenwerkingen.
  • Een wekelijkse plenaire theoriesessie, afwisselend online of op een centrale locatie in Nederland, waarin je feedback ontvangt van de trainers, begeleiders en andere deelnemers.
  • Praktijkopdrachten ter voorbereiding en afronding van iedere module.
  • Waardevolle één op één begeleiding met een business development specialist van jouw lokale regionale ontwikkelingsmaatschappij (ROM).
  • Een afsluiting met een 100-dagen plan, zodat je ook na het programma kunt blijven werken aan concrete doelstellingen.

Praktische informatie

  • Het programma zelf start op 11 september 2024 en eindigt op 20 november 2024. Deadline voor aanmelden is 10 juli 2024.
  • Deelname aan het programma is kosteloos, maar er wordt veel van je verwacht.
  • De bijeenkomsten vinden wekelijks plaats op woensdagochtend.
  • Is het programma iets voor jou? Schrijf je dan direct in voor het Business Innovation Program Food. Na aanmelding nemen we contact met je op voor een intakegesprek en hoor je meer over de vervolgprocedure en of je in aanmerking komt voor deelname.
  • Bij inschrijving worden je gegevens gedeeld met de samenwerkingspartners die verantwoordelijk zijn voor uitvoering van het programma.

Aanmelden Programma

Meld je hier aan voor het Business Innovation Program!

Deel deze pagina