Partners aan het woord

Een samenwerking kan pas helemaal tot zijn recht komen als de partners elkaar vertrouwen, ondersteunen en samenwerken. Vanuit Toerisme Provincie Antwerpen vinden we het dan ook zeer belangrijk om op regelmatige basis ons oor te luisteren te leggen bij onze projectpartners om zo tijdig bij te kunnen sturen waar nodig. 

Brabant Kust de Kempen | 27/03/2024

BKK Header mailing

Heidi Goossens - VisitHoogstraten

“Door de samenwerking met Toerisme Provincie Antwerpen smelten verschillende kleine, individuele radartjes samen tot een goed geoliede machine. Als kleinere speler in het toeristische werkveld is het niet altijd mogelijk om boven het maaiveld uit te komen, maar met gebundelde krachten worden grote, grensoverschrijdende en zelfs internationale projecten mogelijk. De kennis van TPA om deze projecten te trekken, werkt stimulerend en motiverend om ook op zelfstandige basis - voor minder uitdagende projecten - mee aan de slag te gaan.”

Pascal Thijs - Dienst Toerisme Arendonk

“Voor zo’n dossier lijkt het ons aangewezen dat een overkoepelende partner een trekkersrol opneemt, in dit geval Toerisme Provincie Antwerpen. Zeker voor de gemeenten langs onze kant van de grens een prima (logische) partner. De Nederlanders klagen ook niet, dus dat zit goed. TPA heeft de nodige expertise die je niet bij iedere individuele partner mag verwachten, zeker niet bij kleine partners zoals Arendonk. We zijn blij dat we als kleine toeristische gemeente aan dit regioverhaal kunnen deelnemen. Ook de samenwerking met de gemeenten over de grens zien we als een meerwaarde.”

Gert Stymans - Dienst Toerisme Ravels

“In Ravels kunnen we altijd op Toerisme Kempen en TPA vertrouwen voor een vlotte en fijne samenwerking om onze regio meer op de kaart te zetten!”

Deel deze pagina