Samen Werken In Europa

Duik in een wereld van grenzeloze samenwerking! Interreg Vlaanderen - Nederland nodigt je uit voor een evenement gericht op de mogelijkheden voor arbeidsmarkt-projecten.

Flyer Mockup V3

Praktisch

Oost-Vlaanderen (BE)
07/02/2024
12:30 17:00
Maagd van Gentstraat , 9050 Gentbrugge, Gent

Grenzeloze samenwerking

Zet woensdag 7 februari in je agenda voor een namiddag vol boeiende ontdekkingen, dynamische gesprekken en waardevolle netwerkmogelijkheden.

Dit evenement biedt een diepgaande verkenning van ons programma, waarbij de talloze mogelijkheden voor arbeidsmarktprojecten worden belicht. Het biedt een kans om in contact te komen met potentiële partners en om nieuwe projectideeën op te doen.

Programma

 • 12:30 - 14:00: Vrije Inloop en Lunch
  Gelegenheid voor deelnemers om binnen te komen, elkaar te ontmoeten en te genieten van een informele lunch.
 • 14:00 - 14:30: Ontdek het programma
  Presentatie over Interreg Vlaanderen - Nederland en de specifieke kansen die het programma bied voor arbeidsmarktinitiatieven.
 • 14:30-15:00: Getuigenis van Elle De Kuyper (NSPT)
  Inspirerende getuigenis over ervaringen en successen in arbeidsmarktprojecten.
 • 15:00-17:00: Ronde tafelgesprekken met aansluitend netwerkmoment
  C1 Inclusieve arbeidsmarkt en C2 Levenslang leren en opleiding, deze sessies richten zich op twee belangrijke pijlers: het verbeteren van de arbeidsmarkt door inclusiviteit en effectiviteit te vergroten, en het streven naar gelijke toegang tot hoogwaardig onderwijs en levenslang leren voor iedereen. Aansluitend is er de gelegenheid om te netwerken, gesprekken voort te zetten en contact te leggen met projectadviseurs en andere deelnemers.

Contact

Heb je een inhoudelijke vraag? Neem dan contact op met onze collega, Sofie.

Deel deze pagina