Terug naar overzicht
Event

Samen Werken In Europa

Duik in een wereld van grenzeloze samenwerking! De provincies Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant nodigen je uit voor een evenement gericht op de mogelijkheden voor arbeidsmarkt-projecten.

Flyer Mockup V3

Praktisch

Oost-Vlaanderen (BE)
Gratis
07/02/2024
12:30 tot 17:00
Kerkstraat 108, 9050 Gentbrugge, Gent
Schrijf je in

Grenzeloze samenwerking

Zet woensdag 7 februari in je agenda voor een namiddag vol boeiende ontdekkingen, dynamische gesprekken en waardevolle netwerkmogelijkheden. Dit evenement biedt een diepgaande verkenning van ons programma, waarbij de talloze mogelijkheden voor arbeidsmarktprojecten worden belicht. Het biedt een kans om in contact te komen met potentiële partners en om nieuwe projectideeën op te doen.

Programma

  • 12:30 - 14:00: Vrije Inloop en Lunch
   Gelegenheid voor deelnemers om binnen te komen, elkaar te ontmoeten en te genieten van een informele lunch.

  • 14:00 - 14:30: Ontdek het programma
   Presentatie over Interreg Vlaanderen - Nederland en de specifieke kansen die het programma biedt voor arbeidsmarktinitiatieven.

  • 14:30-15:00: Getuigenis van Elle De Kuyper (NSPT)
   Inspirerende getuigenis over ervaringen en successen in arbeidsmarktprojecten.

  • 15:00-16:00: Ronde tafelgesprekken
   C1 Inclusieve arbeidsmarkt, C2 Levenslang leren en opleiding en A2 Slimme specialisatie. Deze sessies richten zich op het verbeteren van de arbeidsmarkt door inclusiviteit en effectiviteit te vergroten, het streven naar gelijke toegang tot hoogwaardig onderwijs en levenslang leren voor iedereen, en het ontwikkelen van vaardigheden voor slimme specialisatie en ondernemerschap

  • Met aansluitend netwerkmoment
   Aansluitend is er de gelegenheid om te netwerken, gesprekken voort te zetten en contact te leggen met projectadviseurs en andere deelnemers.

EUforia: Stoom je klaar voor een Europees Project.

Wil je praten over je Europees projectidee of zoek je inspiratie en interessante partners? Schuif dan zeker aan op het evenement van Dienst Europa (provincie Oost-Vlaanderen) dat plaatsvindt in De Punt, in de voormiddag voorafgaand aan 'Samen werken in Europa'

Lees meer

Contact

Heb je een inhoudelijke vraag? Neem dan contact op met onze collega, Sofie.

Deel deze pagina

Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!