Voorstelling partners: Maurice Kassenbouw

Maurice Kassenbouw B.V. ontwerpt, produceert en bouwt complete hightech glazen tuinbouw projecten.

Partners | 23/11/2023

DSC08902

Maurice als betrouwbare partner

Maurice Kassenbouw B.V. ontwerpt, produceert en bouwt complete hightech glazen tuinbouw projecten. Maurice Kassenbouw B.V. heeft sinds de oprichting in 1948 een grote ontwikkeling doorgemaakt. Wij zijn door de jaren heen uitgegroeid van een lokale kassenbouwer tot een bedrijf met internationaal een vooraanstaande positie in de tuinbouwsector. Vanuit onze jarenlange ervaring kunnen wij op maat gemaakt totaalprojecten verzorgen. De installaties voor een totaalproject realiseren wij samen met onze partner Cogas Climate Control. Wij anticiperen op de vraag van de klant, waarbij het klimaat in de kas centraal staat. Hierdoor kunnen wij de klant, voor zowel de teelt als de onderneming de optimale groeimogelijkheden aanbieden.

Door de jaren heen is de schaalvergroting in de tuinbouw flink toegenomen. Wij hebben hierop ingespeeld door onze eigen productie te automatiseren. Denk hierbij aan lasrobots, lasersnijders, plasmasnijders, zaagmachines en transportkranen. Hierdoor kunnen wij flexibel en snel reageren met op maat gemaakt tuinbouwprojecten.

Luchtfoto VGT 17 4 2008 petro 039

Rol binnen ENERGLIK

Maurice Kassenbouw B.V. is als partner nauw betrokken bij het Energlik project. Diverse innovaties met scherminstallaties, warmteterugwinning, ontvochtiging en CO2 worden door Maurice Kassenbouw B.V. geïnstalleerd bij de diverse onderzoekcentra en bij telers in Nederland en België. We kijken uit naar de resultaten en hopen dat de innovaties snel in de praktijk toegepast kunnen worden.

Deel deze pagina