Nieuws & Events

Events

7 events

Limburg (NL) • 06/06/2024
Fieldday
PlantGoed
Delphy ISFC Summer Event
Naar jaarlijkse gewoonte organiseert PlantGoed-partner Delphy hun "summer event". Tijdens de field day op 6 juni zal ons project ook worden toegelicht.
Lees meer
Online • 12/06/2024
Groene reststromen bieden economische en ecologische kansen
ReJuice
Kick off ReJuice project
Op 12 juni is er de kick off van ReJuice. Tijdens een webinar geven de projectpartners tekst en uitleg bij de ambities van dit innovatief project om groene reststromen economisch te valoriseren.
Lees meer
Antwerpen (BE) • 14/06/2024
IMG 1316 De Zegge Kevin Feytons link www kevinfeytons be
ADMIRE
Veendag 'Er valt iets over te Zegge'
Vrijdag 14 juni 2024 - Herentals & De Zegge (Geel) Het Veenplatform Vlaanderen-Nederland nodigt uit op hun eerste event: vrijdag 14 juni 2024 organiseren de projectpartners van Interreg ADMIRE de Veendag ‘Er valt iets over te Zegge’ in Herentals en Geel (België). Meer info en programma vind je hieronder
Lees meer
Limburg (BE) • 20/06/2024
Weerbaar Dommelland Flexmail 686 x 375 px
Weerbaar Dommelland
20 juni 2024 - Feestelijke aftrap van het project
Op 20 juni staan we gezamenlijk met betrokkenen en geïnteresseerden stil bij de goedkeuring van het project Weerbaar Dommelland.
Lees meer
Online • 21/06/2024
Webinar
CrossRoads Vlaanderen-Nederland
Online infosessie CrossRoads Vlaanderen-Nederland
Op vrijdag 21 juni organiseert CrossRoads Vlaanderen-Nederland een online infosessie. We vertellen je meer over de ondersteuning die CrossRoads biedt en beantwoorden jouw vragen.
Lees meer
Noord-Brabant (NL) • 24/06/2024
ILWG Vanden Abeele pluimveestal 2023 10 13 00006
RAMBO
Tour de boer - voor pluimveehouders
We bezoeken Greenfarm VOF waar veehouder Ben Beerens de werking van het ECO Air Care systeem zal demonstreren en toelichten. Je krijgt ook een rondleiding op de Venco Campus, een innovatiecentrum voor de pluimveehouderij, waar Vencomatic gevestigd is.
Lees meer
Noord-Brabant (NL) • 10/09/2024
Vitor monthay Ek Ed Har UP Ts unsplash
Smart Farming & Food Processing
SAVE THE DATE: Breda Robotics Pitchevent SF&FP - MKB Agrofood
Breda Robotics nodigt je met veel plezier uit voor het Pitchevent SF&FP en MKB Agrofood op dinsdag 10 september 2024. Als onderdeel van het Interreg Smart Farming & Food Processing project streven we ernaar om een platform te bieden waar partners hun kennis en ervaring kunnen delen. Tijdens dit evenement kunnen deelnemers leren van sprekers en demonstraties van de nieuwste technologieën ervaren. Het is een unieke gelegenheid om te netwerken, ideeën uit te wisselen en samen te werken aan innovatie in de agrarische en voedselverwerkende sector. Mis dit waardevolle event niet! Reserveer de datum en bereid je voor op een dag vol inspiratie en kennisuitwisseling.
Lees meer

Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!