Nieuws & Events

Events

4 events

Antwerpen (BE) • 07/03/2024
Zaal met mensen
CrossRoads Vlaanderen-Nederland
Subsidiekansen voor KMO's - Infosessie CrossRoads en CrossCare 2.0
Kom donderdag 7 maart 2024 naar de infosessie 'Subsidiekansen voor KMO's' van de provincie Antwerpen rond CrossCare en CrossRoads en ontdek wat er voor jou mogelijk is, hoe een aanvraag loopt en toets je idee af met een adviseur.
Lees meer
Vlaams-Brabant (BE) • 12/03/2024
Linked In event
 
Startevent Natuur-inbouw
Nederland en Vlaanderen gaan samen aan de slag voor natuur in de stad met het door de Europese Unie gefinancierde project Natuur-inbouw. Overheden, bedrijven en instellingen werken samen om vogels, vleermuizen, bijen en planten een blijvende plek te geven met het klimaatbestendig maken van onze gebouwen. Op 12 maart vindt in Brussel het startevent plaats van Natuur-inbouw. Dit project kent een samenwerking tussen Vlaamse en Nederlandse partners op natuurinclusief bouwen in beide landen een stap verder te brengen. De dag zit vol interessante lezingen en discussies over natuurinclusief bouwen en goede voorbeelden om te bewonderen. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.
Lees meer
West-Vlaanderen (BE) • 12/03/2024
ILWG Vanden Abeele varkensstal 2023 10 13 00039
RAMBO
Tour de Boer - voor varkenshouders
Via het Veng-systeem en het VeDoWS stalsysteem kan je ammoniak en methaan flink reduceren. Veehouders krijgen op 12 maart info en een demo van de systemen tijdens twee stalbezoeken.
Lees meer
Noord-Brabant (NL) • 14/03/2024
Gen AI
Art-lE
Art-IE talk Generatieve AI & GenAI in Robotica
Het Art-IE Robotica lab nodigt u van harte uit om op donderdag 14 maart om 14u30 voor een boeiende lezing over Generatieve AI, met een verdieping op GenAI in de robotica. Deze lezing wordt gegeven door Technalist en Program Manager Guido van Gageldonk, verbonden aan de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij.
Lees meer

Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!