Terug naar overzicht
Nieuws

Lancering vraagstukken Smart Farming & Food Processing

Ben jij een techbedrijf en erg benieuwd naar de uitgekozen vraagstukken?

Smart Farming & Food Processing | 11/10/2023

Daniel gonzalez Kei U Il9 Lzo4 unsplash

Aanmelden

De desbetreffende vraagstukken zijn te vinden in een online document. Dit document geeft een overzicht van alle vraagstukken. Bij elk vraagstuk is te lezen wat het inhoudt en waar het vraagstuk zich bevindt. Aan het einde van dit document is er een sectie waarin u zich kunt aanmelden voor de vraagstukken die uw interesse hebben gewekt door middel van een aanmeldingsknop. Door hierop te klikken, word je direct doorgestuurd naar een online formulier waar u zich kunt aanmelden.

We wensen je veel succes met je aanmelding en kijken ernaar uit je binnenkort te verwelkomen! Mocht je nog verdere vragen hebben of meer informatie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Tot snel!

Link naar online document:
https://indd.adobe.com/view/32...

Link naar aanmeldformulier:
https://forms.office.com/Pages...

Informatiesessies tussen de vraagstukhouders en de techbedrijven vinden op 26 en 27 oktober plaats op de locatie van Breda Robotics. Voor meer informatie en adresgegevens ga naar: https://www.breda-robotics.nl/

Ps. de deadline loopt tot 20 oktober

Presentaties Start Events
Ben je benieuwd naar de presentaties van de twee Start Events? Hieronder zijn de twee presentaties te vinden. Klik op de link en de presentatie wordt direct gedownload.

Presentatie Interreg SFFP 5 oktober 2023 Start Event

Presentatie Interreg SFFP 9 oktober 2023 Start Event

Deel deze pagina

Gerelateerd nieuws

Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!