Terug naar overzicht
Nieuws

Oproep tot deelname nodenbevraging over interprofessioneel simulatieonderwijs

Momenteel is een Interreg Vlaanderen – Nederland project StimulanZ lopende rond interprofessioneel simulatieonderwijs*. Met dit project willen we toekomstige zorgverleners via simulatieomgevingen klaarstomen voor de toekomst.

StimulanZ | 07/03/2024

Cid87136 Getty Images 1221794141

Universiteit Antwerpen lanceert vragenlijststudie

Voor wie ?

Ben jij een student in een gezondheids- of welzijnszorgopleiding of een zorgprofessional in de gezondheids-of welzijnssector?

Dan hebben we JOU nodig!

Wat vragen we van jou ?

Door onderstaande vragenlijst in te vullen neem je deel aan onderzoek van de Universiteit Antwerpen in België en Nederland naar de noden van studenten en zorgprofessionals ten aanzien van interprofessioneel simulatieonderwijs. Je zou een grote hulp zijn om het onderwijs van de toekomst mee vorm te geven.

Het invullen van de vragenlijst duurt maximaal 20 minuten.

Met je deelname maak je kans op een waardebon van €100 van de webwinkel bol.com!

Vul de vragenlijst in via onderstaande link:

https://uantwerpen.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_7TVs3pQFWnKteJw

Alvast heel erg bedankt voor je medewerking!

Heb je vragen?

Contacteer hanne.celens@uantwerpen.be

Deze studie gebeurt onder begeleiding van Prof. Dr. Filip Haegdorens (UA), Prof. Dr. Giannoula Tsakitzidis (UA), Dr. Katrien Bombeke (UA)

*Met interprofessioneel simulatieonderwijs wordt een training, met twee of meer beroepen, in een omgeving die ontworpen is om levensechte situaties in de zorg-en welzijnssector na te bootsen bedoeld. Een realistische situatie wordt in een simulatie-setting nagebootst waarbij gestreefd wordt naar een veilige omgeving met aandacht voor reflectie over het

Deel deze pagina

Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!