Terug naar overzicht
Nieuws

ReJuice op de Biobased Versnellingsdag 2024

Avans Hogeschool, partner in het ReJuice-project, was aanwezig op de Biobased Versnellingsdag 2024 om het ReJuice-project te pitchten!

ReJuice | 09/07/2024

Biobased versnellingsdag

 

Op 4 juli greep Jappe de Best, lector Biobased Resources & Energy bij het Centre of Expertise Biobased Economy van Avans Hogeschool, de kans om het Interreg Vlaanderen-Nederland project ReJuice te presenteren. Dit gebeurde tijdens de Biobased Versnellingsdag op Proefboerderij De Rusthoeve in Zeeland, Nederland. In plaats van een traditionele presentatie gaf hij een pitch te midden van de prachtige Biobased Innovation Garden. Tijdens zijn pitch deed hij een oproep aan landbouwers, overheden en onderzoekers om bij te dragen aan het ReJuice-onderzoek naar de verwaarding van de sapfractie uit groene reststromen.

Op de biobased markt konden studenten en onderzoekers van MNEXT (Centre of Expertise van Avans hogeschool & HZ hogeschool) alvast enkele mooie voorbeelden van producten uit groene reststromen laten zien. Deze innovaties tonen het potentieel en de veelzijdigheid van biobased oplossingen, en versterken de missie van ReJuice om groene reststromen waardevol in te zetten.

Jappe en team danken graag alle deelnemers voor hun enthousiasme en betrokkenheid, en kijken uit naar verdere samenwerking om samen duurzame oplossingen te realiseren.

Deel deze pagina

Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!