Terug naar overzicht
Event

Online infosessie CrossRoads Vlaanderen-Nederland

Op dinsdag 6 februari organiseert CrossRoads Vlaanderen-Nederland een online infosessie over de subsidiemodaliteiten. We beantwoorden er jouw vragen en zetten je op weg om een subsidieaanvraag in te dienen.

Bureau met computer
Foto: Pexels

Praktisch

Online
Gratis
06/02/2024
10:00 tot 11:00
Schrijf je in

 

Tussen 1 maart en 26 april 2024 staat de tweede subsidieoproep van CrossRoads Vlaanderen-Nederland open. Kleine en middelgrote ondernemingen in Vlaanderen en Zuid-Nederland die samen willen innoveren kunnen een projectaanvraag indienen. In functie daarvan organiseert CrossRoads een online infosessie over de subsidiemodaliteiten. De CrossRoads-adviseurs beantwoorden er jouw vragen en zetten je op weg bij het indienen van jouw subsidieaanvraag. Wil je jouw projectidee aftoetsen of ben je op zoek naar een partner over de grens? Boek dan een afspraak met een van de adviseurs.

Programma

10.00 - 10.15 - Getuigenis

Henk Ouwerkerk van Heat Power vertelt je meer over hun project en ervaring met CrossRoads

10.15 - 10.45 - Toelichting modaliteiten CrossRoads Vlaanderen-Nederland door Cédric Dhaene (VLAIO), Lotte Konings (BOM) en Jordy Verdickt (Interreg)

Je krijgt een antwoord op vragen als:

  • Waarvoor kan ik subsidie aanvragen?
  • Wie komt in aanmerking?
  • Wat zijn de selectiecriteria?
  • Hoe kan ik subsidie aanvragen?
  • Waar moet ik op letten bij de aanvraag?
  • Bij wie kan ik terecht voor het vinden van een partner over de grens?

10.45 – 11.00 Q&A

Ga in gesprek met een CrossRoads-adviseur

Wil je jouw projectidee aftoetsen of ben je op zoek naar een partner over de grens? Na het webinar heb je de kans om deze vragen via een persoonlijk gesprek te stellen aan een van de CrossRoads-adviseurs.

Registreer je via het inschrijfformulier en geef aan waarover je een gesprek wenst. Een van de adviseurs neemt vervolgens met jou contact op.

Praktisch

  • Dinsdag 6 februari 2024
  • 10.00 - 11.00 uur
  • Online via Teams

Schrijf je hier in

Kan je er niet bij zijn of kan je niet wachten tot 6 februari? De modaliteiten werden ook toegelicht in het webinar van 6 september 2023 dat je hier kan herbekijken.

Deel deze pagina

Gerelateerd event

Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!