Terug naar overzicht
Nieuws

Op bezoek bij BUas: Inspirerende dag voor Brabant kust de Kempen

De derde partnermeeting van het project Brabant kust de Kempen was een mix van praktische updates, creatieve workshops en inspirerende presentaties. Ontdek hoe we het project verder vormgeven.

Brabant kust de Kempen | 10/09/2024

Artikel 8 Op bezoek bij B Uas 2

Een dag vol inspiratie en samenwerking

Op dinsdag 10 september kwamen alle projectpartners samen bij Breda University. Na een inspirerende creatieve aftrap, waarbij we elkaar weer wat beter leerden kennen, stond de voortgang van de verschillende werkpakketten centraal.

Binnen werkpakket 3: ‘Bels Lijntje als springplank naar de grensstreek Brabant en de Kempen’, worden de verschillende fietsroutes bekeken en binnenkort ingetekend in het digitale systeem. Werkpakket 5: ‘Onderzoek’, heeft inmiddels 300 enquêtes afgenomen van bezoekers in de regio en is van plan om de resultaten binnenkort te delen. Achter de schermen wordt nog volop gewerkt aan de bewonersenquête, deze zal weldra worden uitgestuurd.

Verhalen vertellen

Een hoogtepunt van de dag was de workshop storytelling, georganiseerd door BUas. Aan de hand van '3 kernatomen' die de rode draad vormen – werkten we verder aan de beleving van de toeristische toppers (POI’s). Deze verhalen kunnen in de toekomst gebruikt worden om het project nog beter onder de aandacht te brengen.

Volgende stappen

De volgende partnermeeting vindt plaats op 9 december in Goirle. In tussentijd blijven de partners hard werken aan de realisatie van dit project.

Na deze creatieve namiddag werden we uitgenodigd om mee aan te sluiten bij de borrel die voor studenten en onderzoekers werd georganiseerd. We heften het glas op de fijne samenwerking en kijken uit naar de volgende partnermeeting.

Deel deze pagina

Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!