Terug naar overzicht
Nieuws

Samenwerken in de Lage Landen? Grijp je kans!

Na een succesvolle eerste oproep eerder dit jaar blijft het programma niet stilzitten en lanceert ze nu een tweede oproep. Daarmee wordt opnieuw een belangrijke stimulans gegeven voor verdere Vlaams-Nederlandse samenwerking.

Interreg | 10/11/2022

Hoog mikken voor de lange landen

Interreg Vlaanderen-Nederland lanceert tweede oproep

Na de eerste oproep ontving het programma wel 103 projectaanmeldingen. Daarvan kregen 29 aanmeldingen groen licht om verder te sleutelen aan een concrete aanvraag; daarvoor hebben ze tijd tot en met 25 november. De tweede oproep wordt vandaag, 10 november, gelanceerd. Het programma wil hiervoor maximaal € 49,5 miljoen toekennen. Samen met het budget van de eerste oproep, komt dit samen op € 121 miljoen dat voor 60% van de beschikbare middelen staat. Deze tweede projectoproep wordt afgesloten op 9 februari 2023, stipt om 18:00. Tot dan is er de tijd om een projectaanmelding in te dienen via het e-loket.

Themas

 

Je kan projecten aanmelden binnen iedere prioriteit van het programma: een slimmer, groener, socialer Europa en een Europa zonder grenzen. In een latere fase kunnen we mogelijk oproepen lanceren voor specifieke prioriteiten, doelstellingen of aandachtspunten.

Verneem hier alles over Oproep 2.

Tijdslijn oproep 2

Deel deze pagina

Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!