Terug naar overzicht
Nieuws

Twee nieuwe netwerkmakelaars versterken het team

Vanaf maandag 8 juli wordt ons team tijdelijk verstrekt door Sjoerd en Claire, onze twee nieuwe netwerkmakelaars. Zij zullen het komende half jaar de mogelijkheden om de grensstreek aantrekkelijker te maken ontdekken. Dit doen ze door mogelijke initiatieven van bewoners, organisaties en ondernemers te inventariseren en te analyseren. Door dit allemaal in beeld te brengen, hopen we in de toekomst de verschillende initiatieven met elkaar te kunnen verbinden en de ontwikkeling van nieuwe ideeën tot projecten te vergemakkelijken. 

Brabant kust de Kempen | 01/07/2024

Artikel 6 Nieuwe netwerkmakelaars

Korte kennismaking met Sjoerd

Graag stel ik mij voor als de nieuwe netwerkmakelaar voor het Bels Lijntje. Mijn naam is Sjoerd Gabriel en ik woon in Ulvenhout met mijn vrouw en onze twee kinderen. In mijn huidige rol als streekmanager voor LandStad de Baronie zet ik me met passie in voor projecten rondom cultuur, natuur, streekproducten en toerisme. Als de ogen en oren van LandStad de Baronie probeer ik altijd partijen aan elkaar te koppelen en projecten in gang te zetten.

Deze ervaring neem ik graag mee naar mijn nieuwe functie als netwerkmakelaar voor het Bels Lijntje. Het liefst ben ik buiten aan het wandelen of fietsen, om de mooie omgeving en de parels van het achterland te ontdekken. Ik ben dan ook zeer benieuwd naar alles dat rondom het Bels Lijntje te vinden is.

Ik zie deze nieuwe uitdaging met veel enthousiasme tegemoet en hoop een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van het Bels Lijntje

Korte kennismaking met Claire

Hoi, mijn naam is Claire en als nieuwsgierige verbinder ga ik graag aan de slag als netwerkmakelaar! Ik zie het als een unieke kans om een impuls te geven aan het Bels Lijntje en kom daarbij ook graag meer te weten over deze bijzondere route!

De eerste kennismaking met het Bels Lijntje maakte ik in 1985 toen ik aan het Dongenpad in Tilburg kwam te wonen. Na wat uitstapjes ben ik sinds 2007 weer terug aan het spoor en woon ik nu samen met mijn gezin op de plaats waar vroeger het station van Riel heeft gestaan.

Naast mijn gezin, sporten en genieten van de natuur ben ik actief binnen Stichting JopieFonds en verhuren we thuis een verblijfsaccommodatie. Het komende half jaar zet ik graag mijn netwerk in voor de verkenningsronde, maar kijk vooral ook uit naar alle nieuwe ontmoetingen die gaan volgen!

IMG20240613164304

Sjoerd en Claire contacteren?

Heb je een vraag voor onze netwerkmakelaars of wil je met hen in contact komen? Stuur hen dan een mail via netwerkmakelaarbelslijntje@gmail.com en start een fijne samenwerking.

Deel deze pagina

Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!